Ny hvalpehold med infoaften tirsdag d. 14 januar kl 19, i klubhuset klostermarken 15 Mariager.(Uden hund ) Kontakt Bent Petersen Tlf:21220211

Ved indmeldelse ........

Forsikring: Du skal have en almindelig hundeforsikring, det er ikke nødvendigt at have "en udvidet". Du er dels dækket af DcH´s gruppeforsikring, der dækker medlemmer under træning.

Vaccination
: Hunden skal have en gyldig vaccination, (undtaget er hvalpe under 12 uger), vaccination må ikke være mere end 1 år gammel.

Betaling: Medlemskontingent og træningsgebyr betales første gang til træning.

Praktisk påklædning: Vi træner på et græsareal ved klubhuset Klostermarken og er ude uanset vejret.

Hundeluftning: Kom i god tid inden træningen begynder. Vi har mulighed for luftning på skovstierne.

Line/halsbånd: Det er en fordel med en line der kan gøres længere eller kortere, alt efter hvilken øvelse vi skal lave. (Helst ikke en flexline). Vi anbefaler et kædehalsbånd - dette er ikke noget krav  (Line og kædehalsbånd kan købes i klubben til billige priser - kædehalsbånd, der er købt i klubben, kan gratis byttes efterhånden som hunden vokser).